Zoeken

Mijn verblijf in Heraklion


Hoe heb ik het ervaren om in Heraklion te wonen?

Zou ik het nog eens willen doen?

Was het moeilijk?


Wil je weten hoe het voor mij was om in Heraklion te wonen? Lees dan verder!


Ja waar begin je dan als je het over je verblijf moet hebben..

Ik had een appartement best wel in het centrum van Heraklion, 3 minuten lopen vanaf mijn huis tot de winkels en 10/15 minuten lopen tot mijn stageplek.

Ik had opzicht best een groot huis om in mijn eentje in te wonen maar het was wel fijn. Onder mij woonden studenten ook in hun eigen appartement.


Ik vond het heel erg fijn om in Heraklion te wonen omdat daar alles gewoon lekker chill is qua hoe mensen zijn, niet zo gestresst en iedereen is gewoon goed met elkaar. Verder heb ik daar natuurlijk vriendinnen gemaakt ( de meiden van stage ) en ben ik daar ook een aantal keer thuis geweest en hebben we een keer een sleepover gehouden en vaker filmavondjes! Het was heel erg gezellig met de meiden omdat ze me vanaf dag 1 al mee namen met dingen doen en uit eten gaan en het was erg leuk en ook fijn dat ik gewoon foutjes kon maken in de Griekse taal en dat ze me dan verbeterde want dit is precies waar ik om gevraagd had.


Verder het aller aller aller fijnste vond ik toch echt dat het vanaf mijn huis 15 minuten lopen was naar de zee en dat ik hier altijd, elke dag even heen ging om uit te waaien en gewoon lekker naar het water te kijken omdat ik hier rustig van word. Ik ben echt een water meisje en vind het heerlijk om bij de zee ( en de haven ) te zijn. Plus dat natuurlijk mijn grote vriendin ( de kat ) daar ook altijd was.


Ik mis het nu wel als ik er terug naar kijk, de rust die ik daar had was wel fijn en gewoon het relaxte van het lekkere weer en de mooie plekken waar je allemaal naartoe kon wandelen.Ik hoop dat je het leuk vondt om deze blog te lezen!

Tot de volgende blog!


Lots of love,

Danai 💕73 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar