Zoeken

Mijn Verblijf en ervaring

Ik heb een leuke maand gehad waarin ik veel nieuwe mensen heb leren kennen een ontzettend leuk team had en een mooie belefenis heb gehad. Ik ben goed opgevangen geworden in de groep en heb me echt thuis gevoeld. Ik heb veel dingen geleerd dingen zoals je eigen was doen maar ook samen werken met een team dat dezelfde taak heeft. Ook leer je sleutelen aan een mountainbike je leert wat er allemaal backstage gebeurt in zn bedrijf.


ik ben superblij deze ervaring te hebben mogen meemaken het was super leuk en leerzaam. 😊

5 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00