Zoeken

Mijn verblijf & Blue lagoon

Via Angele Heshof hebben we een appartement in Pembroke. Het appartement is pas gerenoveerd en wij waren de eerste bewoners. Een groot appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers (voorzien van wasmachine, bad en douche), mooie keuken en ruime woonkamer. Zelfs een klein balkon. De locatie is perfect, we rijden ongeveer 10 minuten met de taxi naar stage en op loopafstand zit St. Julians. In St. Julians ligt pachville, een van de bekendste uitgaansgelegenheden onder jongeren. Ook hebben we een apotheek, pinautomaat en een mini supermarktje op loopafstand.


In het weekend zijn we naar Blue Lagoon geweest, een van de bekendste plekken in Malta. Na ongeveer een uur varen op de boot kwamen we aan en het is echt heel mooi!! Het water is echt super helder!! Zeker een aanrader om te bezoeken.

4 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00