Zoeken

Mijn verblijf #blog6

Mijn verblijf is gelegen in Nora dit is een klein dorpje gelegen tussen Silves en Messines in.


Het verblijf ligt erg afgelegen en rustig je kunt hier dan ook alleen naartoe via een onverharde weg. Het ligt midden tussen de bergen en er zijn veel sinasappel bomen en struiken omheen. Ik woon bij Nederlanders in een apart huis aangesloten aan hun eigen huis. ( 2 onder 1 kap woning).Het huis is voorzien van twee slaapkamers een badkamer, woonkamer en een keuken. in de woonkamer is ook een openhaard, dit omdat in Portugal de meeste huizen verwarmd worden via een houtkachel en niet via de centrale verwarming.

Ik woon samen met een leerkracht van de school die vorig jaar hierna toe is verhuis en op zoek is naar een eigen woning. Normaal wordt deze woning aangeboden aan twee stagiaires. Mijn kamer is gelegen op de bovenverdieping en kijkt uit over een klein deel van de tuin. Het is een mooi huis enn ligt in een mooie omgeving je bent op 10 minuten rijden van het strand en op 10 minuten rijden van het centrum. Ook kun je lekker wandelen door de rotsen en langs het water.2 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00