Zoeken

Mijn verblijf #blog6

Mijn verblijf is gelegen in Nora dit is een klein dorpje gelegen tussen Silves en Messines in.


Het verblijf ligt erg afgelegen en rustig je kunt hier dan ook alleen naartoe via een onverharde weg. Het ligt midden tussen de bergen en er zijn veel sinasappel bomen en struiken omheen. Ik woon bij Nederlanders in een apart huis aangesloten aan hun eigen huis. ( 2 onder 1 kap woning).Het huis is voorzien van twee slaapkamers een badkamer, woonkamer en een keuken. in de woonkamer is ook een openhaard, dit omdat in Portugal de meeste huizen verwarmd worden via een houtkachel en niet via de centrale verwarming.

Ik woon samen met een leerkracht van de school die vorig jaar hierna toe is verhuis en op zoek is naar een eigen woning. Normaal wordt deze woning aangeboden aan twee stagiaires. Mijn kamer is gelegen op de bovenverdieping en kijkt uit over een klein deel van de tuin. Het is een mooi huis enn ligt in een mooie omgeving je bent op 10 minuten rijden van het strand en op 10 minuten rijden van het centrum. Ook kun je lekker wandelen door de rotsen en langs het water.2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar