Zoeken

Mijn verblijf
Mijn Apartment was gelegen in het plaatsje St.julians wauww wat een mooie plaats. 5 minuten lopen en je was in het centrum. waar de supermarkt lag verschillende eetgelegenheden met een prachtig uitzicht. 10 minuten lopen en je was in paceville waar je uit kon gaan. 25 minuten lopen van mij stage bedrijf en 30 minuten lopen naar Sliema. Een super locaties.


Het apartment waar ik in verbleef deelde ik samen met nog een andere Nederlandse student wel had ik mij eigen kamer en badkamer. we deelde de woonkamer en keuken.


Een super mooie en fijne apartment om in te verblijven.8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar