Zoeken

Mijn verblijf
Mijn Apartment was gelegen in het plaatsje St.julians wauww wat een mooie plaats. 5 minuten lopen en je was in het centrum. waar de supermarkt lag verschillende eetgelegenheden met een prachtig uitzicht. 10 minuten lopen en je was in paceville waar je uit kon gaan. 25 minuten lopen van mij stage bedrijf en 30 minuten lopen naar Sliema. Een super locaties.


Het apartment waar ik in verbleef deelde ik samen met nog een andere Nederlandse student wel had ik mij eigen kamer en badkamer. we deelde de woonkamer en keuken.


Een super mooie en fijne apartment om in te verblijven.8 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00