Zoeken

Mijn verblijf

Op het moment dat ik aankwam in Frankrijk heb ik mij een B&B voor 1 maand geregeld. De B&B was in Charleville-Mézières ongeveer 15 minuten van mijn stageplek met de auto. Eenmaal begonnen gaf mijn stage plek aan dat ze een appartement in de school konden regelen voor mij die ik tot het einde van de stage kon gebruiken. Dit voorstel heb ik meteen aangenomen omdat dit veel gunstiger uitkwam met rijden bijvoorbeeld. Hier heb ik gebruik van gemaakt vanaf 14 Oktober tot 31 Januari. Ik heb daardoor een eigen parkeerplek gekregen en de sleutels tot het gebouw, wat best een verantwoordelijkheid is en hierdoor lieten ze ook de vertrouwen in mij zien omdat ze mij in principe niet konden. Dit zal je ook niet snel in Nederland zien namelijk. Hierdoor hoef ik ook niet veel te rijden en hoef ik maar over te steken naar het andere gebouw en ben ik er ook veel sneller.


Foto: het gebouw waar mijn appartement is ( linksboven )


11 keer bekeken0 reacties