Zoeken

Mijn verblijf

Op het moment dat ik aankwam in Frankrijk heb ik mij een B&B voor 1 maand geregeld. De B&B was in Charleville-Mézières ongeveer 15 minuten van mijn stageplek met de auto. Eenmaal begonnen gaf mijn stage plek aan dat ze een appartement in de school konden regelen voor mij die ik tot het einde van de stage kon gebruiken. Dit voorstel heb ik meteen aangenomen omdat dit veel gunstiger uitkwam met rijden bijvoorbeeld. Hier heb ik gebruik van gemaakt vanaf 14 Oktober tot 31 Januari. Ik heb daardoor een eigen parkeerplek gekregen en de sleutels tot het gebouw, wat best een verantwoordelijkheid is en hierdoor lieten ze ook de vertrouwen in mij zien omdat ze mij in principe niet konden. Dit zal je ook niet snel in Nederland zien namelijk. Hierdoor hoef ik ook niet veel te rijden en hoef ik maar over te steken naar het andere gebouw en ben ik er ook veel sneller.


Foto: het gebouw waar mijn appartement is ( linksboven )


11 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00