Zoeken

Mijn verblijf

Bijgewerkt: 30 aug 2019

Deze keer ga ik het hebben over mijn verblijf bij Tulip Inn Antwerpen.


Ik verblijf in het hotel waar ik stage loop. Op de begaande grond naast de meetingrooms is een lange gang en aan het eind van de gang ligt het appartement voor de stagiaires. Hier heb ik een eigen kamertje. Samen met nog 2 andere stagiaires slaap ik hier. Het is heel erg gezellig en we kunnen het allemaal heel goed vinden met elkaar. Vaak hebben we dan ook gezellige gesprekken bij elkaar op de kamer.


Ook kan ik in de ochtend na 11 uur een rijk gevuld broodje eten. En wordt er in de avond in 2 rondes tussen 16.30 uur / 17.00 uur diner geserveerd voor de medewerkers. Dan eet je gezellig samen met alle collega's die aan het werk zijn.


Voor zowel het appartement en het eten hoef ik niet te betalen en wordt allemaal geregeld door het hotel. Er wordt wel een stagevergoeding gegeven. Maar deze is minder als voor een stagiaire die niet woont in het appartement.

Op deze foto is te zien waar het appartement ligt in het hotel. Het ligt op de begaande grond helemaal aan het einde van de gang.

6 keer bekeken0 reacties