Zoeken

Mijn verblijf

Mijn woonlocatie bevindt zich in de buurt van Vicalvaro, om exact te zijn

Calle san Cipriano 67 C 4* 1* wat staat voor Deur C, etage 4, nummer 1.


op deze plek ongeveer 30 Minuten van het Centrum af heb ik mij 4 maanden lang geamuseerd, ongeacht het reizen was ik erg tevreden met mijn verblijf. De wijk was niet te druk en ik had een grote supermarkt op loopafstand ( 900 M) van mijn kamer.


Ongeveer naast de hoofduitgang van ons complex bevond zich een Trein/Metro station waardoor wij alles snel konden bereiken met het openbaar vervoer. Voor jongeren tot 26 Jaar was er ook de optie om een 30 dagen pas te kopen voor €20 per Maand, zo was het reizen niet te duur net als voor ik deze persoonlijke pas aanvroeg


Verder had ik geen grote kamer maar wel een kamer waar ik naar een mooi park keek als ik naar buiten keek in de ochtend. Het gehele appartement was wel mooi en groot voor 3 personen, zo hoefde ik de badkamer maar met 1 huisgenoot te delen omdat de ander een eigen badkamer had. De woonkamer was groot genoeg voor een gezin van 4 a 5 personen, zo klaagde we ook niet over ons onderkomen.


5 keer bekeken0 reacties