Zoeken

Mijn Verblijf :)

Hallo Allemaal!!!

In deze blog laat ik jullie zien hoe mijn verblijf uitziet voor de komende 3 maanden.


Dit is mijn huisje waar ik in verblijf:


Ik slaap samen met een andere stagaire op de kamer

en we zitten totaal met vier mensen in dit huis.


Dit is de kamer:


Ook hebben we de douche op onze kamer:


Op de gang hebben we 1 wc:


En dan gaan we door naar de keuken en woonkamer:


Dan kun je vanuit de keuken/eetkamer naar buiten lopen en daar kunnen we

buiten zitten en doorlopen naar het washok:


De andere twee stagaires in het huis slapen op de boven verdieping

maar vanwege privacy heb ik daar geen foto's van gemaakt.

Ook hebben ze boven een eigen badkamer met een bad en twee wastafels en een aparte wc.


Dit was het dan!!!!!


DOEGGGGGGGGG

De Groetjes :):):):):)


6 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00