Zoeken

Mijn verblijf

Als je op buitenlandse stage gaat heb je natuurlijk ook een plek nodig om te verblijven voor de tijd dat je daar bent. (duh) In deze blog ga ik vertellen over hoe mijn verblijf eruit ziet en dingen die ik chil en niet chil vind.


Als eerste, de slaapkamer:

Het lijkt misschien niet veel, want dat is het ook niet. Dit 3 bij 3 stukje kamer is van mij met naast mij een student uit Ierland waarmee ik deze kamer dus deel. Opzich heeft het alles wat ik nodgi heb. Ik heb zelf een bureau moeten kopen want dat was er niet. Het bed slaapt vrij slecht maarja ik moet het er maar mee doen. Het is nogal een rommeltje maar dat is omdat ik ruimte moest maken voor een deur die na 2 maanden werd geïnstalleerd. (Ja ik heb 2 maanden zonder deur gezeten, deze kamer was eigenlijk bedoeld als woonkamer maarja de eigenaar dacht natuurlijk dat er meer geld uit te halen was door daar ook een paar bedden neer te zetten. Mijn kamergenoot en ik hebben het er nog redelijk gezellig kunnen maken maar dit verwacht je in eerste instantie niet voor 600 euro per maand.


Next up: De keuken

Dit is de plek waar alle magie gebeurd, waar je na een avond goed zuipen even bijeen komt om wat vettigs te maken en te hopen dat je de nacht overleefd zonder in bed te gaan liggen en dat het voelt alsof je op een boot zit die door de ruimte zweeft. Met deze ruimte is niet veel aan de hand. het is een beetje klein voor 5 man maar all in all is dit prima omdat het vrijwel alles heeft wat je nodig hebt in een keuken.


En als laatste: De badkamer

Ook aan de kleine kant voor een appartement dat door 5 man wordt gedeeld.

Maarja wat doe je op een badkamer buiten douchen, naar het toilet gaan of je tanden poetsen? Niet veel natuurlijk dus ik kan hier prima mee leven.


Al met al is dit natuurlijk niet het beste appartement wat er is in Göteborg maar persoonlijk maakt het mij niet heel veel uit. Göteborg is de op 1 na grootste stad van Zweden en ik snap dus dat er niet veel plaatsen zijn om te leven. Ik kan al van geluk spreken dat ik deze kamer nog heb kunnen vinden. Hoewel ik voor 600 euro per maand iets beter had verwacht dan alles van Ikea.


Verder heb ik niks te melden :)


Groetjes

Stijn 91861 Arcus

139 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

De voorbereiding

In december 2019 ben ik op “sollicitatie” gesprek geweest bij Buffel Outdoor met 3 mede studenten in Oldenzaal op het hoofdkantoor. Het was een leuk gesprek met mooie instructie weekenden in Nederland