Zoeken
  • 207822

De cultuur

Elke dag verse Franse stokbroden van de bakker uit het dorp. Een aantal keer per week un croissant et un pain au chocolat. Dat zijn de bekendste uitingen van de Franse cultuur voor Nederlanders. Ook eten de Franse inwoners vaak twee keer warm eten per dag. Het avond eten wordt pas om 8 uur s’avonds bereidt. En s’middags houden de Franse inwoners een siësta. Dit heeft te maken met het warme weer. Verder lijkt de Franse cultuur een beetje op de Nederlandse cultuur. Ik heb zelf niet veel meegemaakt van de Franse cultuur. Het bedrijf Cimarron verwelkomt voornamelijk Nederlandse en Belgische gasten. Dit jaar was er een eerste reservering van Franse gasten.


28 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar