Zoeken
  • ...

Mijn verblijf

In ons verblijf is het aangenaam. We wonen bij iemand anders in de woning en kunnen gebruik maken van al haar faciliteiten. We beginnen iedere dag om 7:30 dus we zijn altijd wakker voordat de familie opstaat. Wij gaan om 7:00 de deur uit en komen pas rond 18:00 thuis omdat wij meestal buitenshuis eten.

We zien elkaar af en toe en kunnen goed met elkaar opschieten. Ik ben zeer blij zo’n aangenaam onderkomen gevonden te hebben.


3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00