Zoeken

Mijn verblijf

Voor de eerste keer in mijn leven op mijzelf wonen, was wel een momentje. Gelukkig ben ik wel gewend om op mijzelf te zijn aangezien ik enig kind ben. Ondanks eventuele tegenslagen, mocht ik niet klagen. De kamer was een dikke 30 vierkante meter groot met een balkon en gemeubileerd. De badkamer en keuken deelde ik met mijn huisgenoot die een deftige Duitse mevrouw van 70 jaar was. Ideaal in mijn geval. Je hebt er nooit last van en je kunt en laten wat je wilt.


Ruimte had ik genoeg en de locatie van de kamer was ideaal. Ik verbleef op 2 minuten loopafstand van de tramhalte waarvan je binnen 22 minuten bij het stagebedrijf was en binnen 10 minuten bij het centraal station. Daarnaast lagen er verschillende winkels in de straat net als twee supermarkten. Wilde je een drankje drinken, dan waren er verschillende cafés in de straat en het oude stadscentrum lag op 15 minuten afstand met de voet.


Ik had mijn plekje helemaal gevonden. De planning was wel dat ik na de eerste maand zou verhuizen naar het appartement van de dochter van mijn huisgenoot. Haar kamer, die nog groter en mooier was dan degenen waar ik nu in verbleef, kwam op 1 april vrij en zij zocht ook een nieuwe huisgenoot. Helaas is dit vanwege het corona virus niet doorgegaan.

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar