Zoeken

Mijn verblijf

Bijgewerkt: 24 apr 2018

Verblijf...... De belangrijkste zaak die je op tijd moet regelen.

Voordat ik vertrok naar Gran Canaria waren Stef en ik al bezig met het zoeken voor een beschikbare accomodatie gedurende onze stage. Het zuiden van Gran Canaria leeft van toerisme, dit was voor ons een grote hinderlaag tijdens het zoeken want dit maakt het moeielijk om aan een accomodatie te komen voor een ordelijke prijs. na een aantal weken zoeken naar een geschikte accomodatie kwamen Stef en ik toch op het besluit op samen te gaan wonen met onze collega, zo eindigden wij in Pueblo de Mogan.


Pueblo de Mogan - een klein,rustig dorpje met een flair van Narcos.


Het dorp bevindt zich in het midden van een droge 'Barranco' en is niet groter dan zo'n tien straatjes, het is eigenlijk zo klein dat iedereen je wel kent na een bepaalde tijd.

Ondanks dat het dorp niet zo groot is ontbreekt er aan niets, er is een supermarkt, apotheek, sportschool met zwembad, politiebureau, Rode Kruis en enkele cafe's en restaurants.


Een uitzicht op de barranco, met rechts pueblo de mogan

Overdag is er enig leven in het dorp, je zult enkele mensen op straat zien. 'S avonds is het echter rustig, de ouderen trekken zich terug in hun huis of borrelen in een cafe, en op sommige hoeken zul je nog spelende kinderen tegenkomen.


Aan het einde van de bovenste straat van het dorpje ligt ons appartement. Het is een klein appartement op de 3e etage van het huis.

Een krap maar toch komfortabel verblijf met een verbazend uitzicht!
25 keer bekeken0 reacties