Zoeken

Mijn laatste weekje in Cochem.

Hallo allemaal,


Hartelijk welkom bij mijn voorlaatste blog.

Mijn stage is alweer bijna ten einde en dit heeft zijn voor en nadelen natuurlijk.

Het grootste voordeel ervan is dat ik mijn family, vrienden en klasgenootjes weer kan zien en ik thuis weer in mijn eigen omgeving kan wonen. Super blij ben ik ook wanneer ik eindelijk weer in mijn eigen bed kan slapen.

Het grootste nadeel is dat ik mijn collega's moet gaan missen en het werk wat ik hier verrichte. Cochem is ook een geweldig stadje en ook dit zal ik zeker gaan missen.


In mijn laatste week heb ik nog verschillende activiteiten begeleid en gepresenteerd.

Activiteiten zoals: de mini disco, de parade, sprookjesparty, Koos konijn spelen (mascotte), streetgames, de ochtend knutsel, warm welkom en nog wel een aantal.


Vrijdagavond heb ik samen met mijn stagebegeleidster de snackbar gerund omdat er geen personeel was en deze gesloten zou zijn hierdoor.

Hier heb ik op een aantal uurtjes veel kunnen leren. De meeste gasten accepteerde dat het soms wat langer duurde mede omdat wij niet van de horeca waren maar van de Sport- en animatie.


Aan het begin van deze week heb ik glas in mijn voet gekregen en dit was zeer vervelend.

Samen met een collega was ik naar een huisarts gegaan maar hier deden ze niet veel en werd ik doorverwezen naar een andere huisarts die er meer aan kon doen.

Hier werd mijn zorgpasje niet geaccepteerd en dit was zeer spijtig.

Ik heb een goede verzekering ( Zilveren Kruis- Achmea) dus dit kon moeilijk kloppen.

Hier werd ik weer doorverwezen naar het ziekenhuis. Hier accepteerde ze mijn zorgpasje wel en ik kon dus plaats nemen in de wachtkamer. Ook in het ziekenhuis was het zeer slecht omdat ze er niks aan gingen doen totdat het ging ontsteken (zwelling werd). Ik werd ziek geschreven en ben terug na het park gegaan met mijn collega.

Wat ik nu weet is dat het in Nederland heel goed geregeld is tegenover vele andere landen, en ik niet graag in het buitenland geholpen wil worden door dokters/artsen.


Dit was alweer het einde van deze blog.
Groetjes,


Michaily pappas

Arcus college

10 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00