Zoeken

Mijn laatste weekje in Cochem.

Hallo allemaal,


Hartelijk welkom bij mijn voorlaatste blog.

Mijn stage is alweer bijna ten einde en dit heeft zijn voor en nadelen natuurlijk.

Het grootste voordeel ervan is dat ik mijn family, vrienden en klasgenootjes weer kan zien en ik thuis weer in mijn eigen omgeving kan wonen. Super blij ben ik ook wanneer ik eindelijk weer in mijn eigen bed kan slapen.

Het grootste nadeel is dat ik mijn collega's moet gaan missen en het werk wat ik hier verrichte. Cochem is ook een geweldig stadje en ook dit zal ik zeker gaan missen.


In mijn laatste week heb ik nog verschillende activiteiten begeleid en gepresenteerd.

Activiteiten zoals: de mini disco, de parade, sprookjesparty, Koos konijn spelen (mascotte), streetgames, de ochtend knutsel, warm welkom en nog wel een aantal.


Vrijdagavond heb ik samen met mijn stagebegeleidster de snackbar gerund omdat er geen personeel was en deze gesloten zou zijn hierdoor.

Hier heb ik op een aantal uurtjes veel kunnen leren. De meeste gasten accepteerde dat het soms wat langer duurde mede omdat wij niet van de horeca waren maar van de Sport- en animatie.


Aan het begin van deze week heb ik glas in mijn voet gekregen en dit was zeer vervelend.

Samen met een collega was ik naar een huisarts gegaan maar hier deden ze niet veel en werd ik doorverwezen naar een andere huisarts die er meer aan kon doen.

Hier werd mijn zorgpasje niet geaccepteerd en dit was zeer spijtig.

Ik heb een goede verzekering ( Zilveren Kruis- Achmea) dus dit kon moeilijk kloppen.

Hier werd ik weer doorverwezen naar het ziekenhuis. Hier accepteerde ze mijn zorgpasje wel en ik kon dus plaats nemen in de wachtkamer. Ook in het ziekenhuis was het zeer slecht omdat ze er niks aan gingen doen totdat het ging ontsteken (zwelling werd). Ik werd ziek geschreven en ben terug na het park gegaan met mijn collega.

Wat ik nu weet is dat het in Nederland heel goed geregeld is tegenover vele andere landen, en ik niet graag in het buitenland geholpen wil worden door dokters/artsen.


Dit was alweer het einde van deze blog.
Groetjes,


Michaily pappas

Arcus college

10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar