Zoeken

mijn korte stage in Cyprus! deel 1

hoi, mijn naam is noa ik ben 18 jaar oud en ik zit momenteel op het Vista college gevestigd in Maastricht. ik doe de opleiding Leidinggevende Leisure & Hospitality, een niveau 4 opleiding in de sector Toerisme.


voorbereiding

voor mijn opleiding mocht ik vorig jaar al een stage in het buitenland lopen van namelijk 400 uur (dat is ongeveer 3/4 maanden). ik ben als enige uit mijn klas naar het buitenland gegaan en ik had gekozen voor het Atlantica Miramare Beach hotel gevestigd in Limassol in Cyprus.

deze hotelketen heeft hotellen in verschillende landen en plaatsen onder de naam ''Atlantica Hotels''

juist door deze goede ervaring van afgelopen jaar had ik besloten om dit jaar terug te gaan naar hetzelfde hotel en hier 800 van de 1200 uren stage te lopen. ik wist wat me te wachten stond dus qua voorbereiding hoefde ik niet veel na te denken. natuurlijk moest wel ik wel rekening houden met de basics van het land, ze hebben bijvoorbeeld andere stopcontacten en de auto's rijden aan de linkerkant met het stuur aan de rechterkant.


vertrek en aankomst

ik heb een vlucht geboekt vanuit Brussel naar Larnaca. aangekomen op Brussel met mijn 20Kg zware koffer heb ik zoals gewoonlijk deze eerst ingecheckt, daarna ben ik door de douane gelopen en daarna richting de gate. ik moest 4,5 uur in het vliegtuig zitten voordat ik in Larnaca was. aangekomen in Larnaca stond mijn taxi op me te wachten die me naar het hotel heeft gebracht waar ik mijn stage zou gaan lopen.


see you at my next blog!9 keer bekeken0 reacties