Zoeken

mijn korte stage

zo mijn vorige blog ging over mijn vertrek naar belgie om stage te lopen by tui aircraft engineering in brussel. bedrijf is heel groot en heeft veel werknemers, ook communicatie is heel goed daar en ze zijn bereid om te helpen als je vragen moet stellen.

er zijn drie ploegen dus ook nacht shift en daar moest ik paar dagen nacht werken, dat vond ik niet erg maar daar moet je wel voorbereiden.

werkzaamheiden zijn diverse en dat betekent dat ik niet elke dag hetzelfde taken moet uitvoeren. een dag moest ik in de hangaar een olie filter vervangen en de andere dag moest ik op de lijn gaan werken. dat betekent dat tempo is ook anders omdat je soms heel snel moet werken en soms heb je tijd om gerust jouw werk af te maken. in iedere geval vielgheid is altijd nummer een en dat laten ze jouw ook weten.


mijn verblijf was niet in brussel maar in leuven. daar had ik een kamer gehuurd.

Leuven is een heel mooie stad allen heb ik niet veel van gezien omdat ik elke dag 10 uur stage ging lopen en half van de tijd had ik nacht shift waar ik alleen maar naar stage ging en rest van de dag goed slapen. maar wat ik gezien heb dat het een moie stad is en veel studenten en jonge mensen daar zijn.


helaas moest ik uiteindelijk met mijn stage stoppen en weer terug naar nederland komen wegens corona virus. ik heb toen mijn stage bedrijf via email laten weten dat ik niet meer kon komen en dat vonden ze erg maar ook begrijpelijk.

uiteindelijk heb ik daar veel geleerd over hoe het daar is en hoe je werk kan doen in simple en nauwkeurig manier.
8 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00