Zoeken

Mijn ervaringen ~ blog 7

Ik heb niet alleen maar mijn stage gedaan en voor de rest stilgezeten. Natuurlijk ben ik gaan skiën en ben ik als vrijwilliger bij de skischool gegaan om de tijd voor mezelf ook wat te doden. Al na anderhalve week merkte ik dat ik veel vrije tijd over had en dat ik iets zinnigs wilde gaan doen met mijn tijd. Ik heb aan mijn stagebegeleider afspraken gemaakt samen met de skischool wanneer en tot hoe laat ik kon meehelpen. Mijn stagebedrijf is daar heel soepel mee omgegaan. Ik heb dus ontzettend veel ervaring opgedaan bij de skischool. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin gehad en werd ook door alle skileraren goed opgenomen. Soms was het wel even heftig omdat je altijd bezig bent. Maar het gaf me voldoening en ik werd er blij van en dat is het belangrijkste.Op mijn stage zelf heb ik ook veel ervaringen opgedaan. Hoe moet je omgaan met mensen die lastiger of agressiever reageren als normaal en hoe kun je het beste problemen oplossen. Ook heb ik een stukje leidinggevende ervaring opgedaan. Als er iets niet goed was gepoetst moest de leiding geven over de poetsploeg en aansturen waar nodig is.

Je gaat met veel verschillende mensen om. Dus je krijgt veel verschillende ervaringen. Te veel om op te noemen, maar het belangrijkste is dat je er steeds iets van leert en dat heb ik zeker gedaan.

3 keer bekeken

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00