Zoeken

mijn ervaringen Lufthansa Stage

Mijn ervaringen bij Lufthansa zijn heel positief, ik heb veel geleerd in een korte tijd. Ik heb beter de draai van het bedrijf kunnen zien. Ook veel meer gevoel ontwikkeld voor hoe zaken moeten verlopen en sleutelen aan motoren. Mijn administratieve vaardigheden zijn er ook op vooruit gegaan.

Mijn ervaring van België zelf is wat minder positief. Ik heb vooral veel armoede gemerkt, het systeem voor het kopen van dingen verloopt anders want België heeft een eigen pas die geen enkel ander land heeft. De bussen en treinen zijn echt smerig vergeleken met de bussen en treinen in Nederland. De kosten voor voedselwaar zijn heel hoog. Wat ik wel heb gemerkt is dat ze de straten goed schoonhouden, het is een vriendelijk volk.

3 keer bekeken

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00