Zoeken

mijn ervaringen Lufthansa Stage

Mijn ervaringen bij Lufthansa zijn heel positief, ik heb veel geleerd in een korte tijd. Ik heb beter de draai van het bedrijf kunnen zien. Ook veel meer gevoel ontwikkeld voor hoe zaken moeten verlopen en sleutelen aan motoren. Mijn administratieve vaardigheden zijn er ook op vooruit gegaan.

Mijn ervaring van België zelf is wat minder positief. Ik heb vooral veel armoede gemerkt, het systeem voor het kopen van dingen verloopt anders want België heeft een eigen pas die geen enkel ander land heeft. De bussen en treinen zijn echt smerig vergeleken met de bussen en treinen in Nederland. De kosten voor voedselwaar zijn heel hoog. Wat ik wel heb gemerkt is dat ze de straten goed schoonhouden, het is een vriendelijk volk.

3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00