Zoeken

Mijn ervaringen en wat ik heb geleerd:

Ik heb 5 weken aan leuke ervaringen gehad in Frankrijk! Ik heb heel veel geleerd zoals bijvoorbeeld hoe ik moet sturen bij het raften en nog beter leren kajakken. Ook heb ik geleerd hoe we canyoning stellingen moeten bouwen. Het canyoningen vindt ik een van de leukste activiteiten die ik heb gedaan in Frankrijk.

Ook heb ik geleerd om te koken voor een grote groep. Het begeleiden van groepen en ook zorg hebben voor de materiaal verzorgingen waren hele grote ervaring voor mij wat ik zeker weten nooit zal vergeten.

11 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00