Zoeken

Mijn ervaringen.

Wat ik geleerd heb hier in frankrijk is echt heel veel. Canigou outdoor geeft je super veel ruimte en vertrouwen om de activiteiten zelf te begeleiden. Zo kon ik zelf al heel snel zelf instructies geven. De laatste week kreeg ik zelfs de kans om de via ferrata helemaal van begin tot eind te geven. Echt een hele mooie ervaring was dat. Zo heb ik ook geleerd hoe mensen over hun angst kan brengen en als je dat dan lukt krijg je echt een goed gevoel😁

Wat ik ook heb geleerd is dat de voorbereiding van de dag heel belangrijk is en dat je rekening moet houden met tegenslagen tijdens de activiteit.


Ik denk dat ik bij canigou outdoor perfect op mijn plaats zat. Een super gezellig team met overdag proffesionele begeleiding. En In de avond gezellig een biertje op het terras en met iedereen plezier maken.


4 keer bekeken0 reacties