Zoeken

Mijn ervaringen.

Wat ik geleerd heb hier in frankrijk is echt heel veel. Canigou outdoor geeft je super veel ruimte en vertrouwen om de activiteiten zelf te begeleiden. Zo kon ik zelf al heel snel zelf instructies geven. De laatste week kreeg ik zelfs de kans om de via ferrata helemaal van begin tot eind te geven. Echt een hele mooie ervaring was dat. Zo heb ik ook geleerd hoe mensen over hun angst kan brengen en als je dat dan lukt krijg je echt een goed gevoel😁

Wat ik ook heb geleerd is dat de voorbereiding van de dag heel belangrijk is en dat je rekening moet houden met tegenslagen tijdens de activiteit.


Ik denk dat ik bij canigou outdoor perfect op mijn plaats zat. Een super gezellig team met overdag proffesionele begeleiding. En In de avond gezellig een biertje op het terras en met iedereen plezier maken.


4 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00