Zoeken
  • ...

Mijn ervaringen

We hebben nu 8 weken stage erop zitten en het bevalt zeer goed.

We hebben een groep hardwerkende collegas waar het net zoals overal de hele dag over vliegtuigen wordt gepraat.

Dit heeft mij altijd zo verwonderd dat men de hele dag over vliegtuigen kan praten.

Maar een vliegtuig is zo complex dat er wel altijd praatstof is om een vliegtuiggerelateerd gesprek te hebben en dat is voor mijn collegas hart en ziel.

Aan pauzetijden wordt zich hier stikt gehouden, 15 min pauze is 15 min pauze. Maar dit ken ik van thuis, zo is nou eenmaal de duitse mentaliteit.

Als iemand verjaardag heeft wordt er altijd ‘’met’’ getrakteerd. Dat is rauw gehakt en wordt altijd gegeten in combinatie met uien en een broodje. Het is een traditie binnen de business aviation tak.

4 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00