Zoeken

Mijn ervaringen

Door deze stage heb ik veel zelfstandig kunnen leren leven, iets wat voor mij nog onbekend terrein was. Omdat ik op mijzelf woon moet ik alles zelf doen, denk aan poetsen, koken, boodschappen doen en opruimen. Dit had ik snel door en omdat ik thuis ook meehelp in het huishouden was het ook niet moeilijk om mij hierop aan te passen om het allemaal zelf te doen. Maar het op jezelf wonen geeft je wel een veel vrijer gevoel omdat je kunt doen en laten wat je wilt wanneer je het wilt. En ondanks dat je het zelf in eerste instantie niet zo een twee drie door hebt merk je na verloop van tijd toch wel dat je volwassener bent geworden en ook echt voor jezelf kan zorgen mocht dit nodig zijn zonder dat je iedere keer op iemand anders hoeft terug te vallen.

Iets wat ook verbeterd is door de stage is de communicatie naar mensen toe, het benaderen van personen, het spreken van een andere taal en werken in een onbekend land & cultuur.11 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00