Zoeken

Mijn ervaringen

Door deze stage heb ik veel zelfstandig kunnen leren leven, iets wat voor mij nog onbekend terrein was. Omdat ik op mijzelf woon moet ik alles zelf doen, denk aan poetsen, koken, boodschappen doen en opruimen. Dit had ik snel door en omdat ik thuis ook meehelp in het huishouden was het ook niet moeilijk om mij hierop aan te passen om het allemaal zelf te doen. Maar het op jezelf wonen geeft je wel een veel vrijer gevoel omdat je kunt doen en laten wat je wilt wanneer je het wilt. En ondanks dat je het zelf in eerste instantie niet zo een twee drie door hebt merk je na verloop van tijd toch wel dat je volwassener bent geworden en ook echt voor jezelf kan zorgen mocht dit nodig zijn zonder dat je iedere keer op iemand anders hoeft terug te vallen.

Iets wat ook verbeterd is door de stage is de communicatie naar mensen toe, het benaderen van personen, het spreken van een andere taal en werken in een onbekend land & cultuur.11 keer bekeken0 reacties