Zoeken

Mijn ervaringen

Bijgewerkt: 30 aug 2019

In deze blogpost ga ik het hebben over de ervaringen die ik heb opgedaan bij Tulip Inn Antwerpen.


Zoals ik eerder verteld heb in mijn blogs dat ik met 2 andere Nederlandse stagiaires in het appartement woon. Hebben wij vaak samen leuke dingen gedaan. Ik ga als het mogelijk is in verband met verschillende werktijden samen met één van de stagiaires sporten in het hotel. Ook zien we elkaar vaak bij één van ons op de kamer om gezellig even bij te praten hoe de vrije dagen zijn geweest of wat er op het werk gebeurd is.


Ook ben ik met één van de stagiaires de stad in geweest en zijn we gezellig samen gaan shoppen in de leuke straatjes van Antwerpen.


Toen mijn stagementor langs is gekomen op stagebezoek zijn we die avond nog de stad in gegaan en hebben we toeristische attracties bekeken en zijn we naar speciale plekken geweest. Ook hebben we gegeten in het Hard Rock Café Antwerpen.


Tevens is mijn familie ook langs gekomen om mij op te zoeken en zijn we samen ook naar Chocolat Nation geweest. Een museum over chocolade waar je ook mag proeven. Ook hebben we in lokale restaurantjes gegeten.


4 keer bekeken0 reacties