Zoeken

Mijn ervaringen

Hallo allemaal!

Nu mijn 15 weken stage op Gran Canaria erop zitten is het tijd om even terug te blikken op mijn tijd daar.


Ik vond het best spannend om in mijn eentje zolang weg te gaan naar een vreemd en redelijk ver (ei)land en alleen te vliegen.

Gelukkig werd ik op mijn eerste dag al opgevangen door een andere stagiaire uit België, zij heeft mij ook voorgesteld aan 2 andere stagiaires en met hun 3 heb ik heel veel leuke dingen gedaan. Een aantal weken na mij kwamen er nog een aantal stagiaires uit Nederland, Oostenrijk en Duitsland en met dat groepje van 7/8 man hebben we samen heel veel leuke dingen gedaan.

Zo heb ik alle toeristische activiteiten van het eiland wel gedaan: dolfijnen spotten, kameel rijden, boottocht maken, naar de hoofdstad Las palmas etc.


Ook op het werk heb ik heel veel geleerd doordat ik op verschillende afdelingen gewerkt heb. Mijn collega's hebben mij ook veel geholpen en geleerd.

Mijn talen zijn ook verbeterd, met andere stagiaires praatte ik Engels, met de gasten meestal Duits en onder de collega's Spaans.


Wat mij het meeste zal bijblijven zijn de momenten met de collega's die heel erg hun best deden om mij alles uit teleggen en beter Spaans te leren en de band die ik heb gekregen met de andere stagiaires en waar ik ook zeker nog een keer mee ga afspreken als we allemaal thuis zijn.


Ik heb dus een super leuke tijd gehad en kan het iedereen aanraden om ook op een buitenlandse stage te gaan als je die kans krijgt.

Ik ben heel dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken en zal deze ervaring nooit vergeten.

4 keer bekeken0 reacties