Zoeken

Mijn ervaringen

De ervaringen die ik heb opgedaan zijn, het leren kennen van nieuwe mensen en het maken van nieuwe vrienden. Als je openstaat voor nieuwe mensen zul je deze zeker tegenkomen, zo leerde ik op mijn stage, het bemiddelingsbureau en via mijn kamergenoten veel nieuwe mensen kennen waar ik ook nog vaker leuke avonturen mee heb meegemaakt.


Ik heb ook geleerd dat je niet overal thuis kunt passen, zo zat ik een tijd in een comunity die mij niet goed lag en ik mij niet thuis voelde, ik heb hier toen uiteindelijk afscheid genomen ook al was dit niet erg prettig.


Wat ook belangrijk is is om te weten dat dingen niet hetzelfde zijn, zo hebben mensen vaker problemen met dingen waar je op moet wachten of die niet begrepen worden die voor jou heel normaal zijn. Als je tegen zo een probleem aan loopt hou dan goed in gedachten dat wat voor jou normaal is dat misschien voor een ander niet zo is.


Kunst is iets wat in Madrid veel mooier naar voren komt want wat een fantastisch mooie stad is Madrid toch! ik keek mij de ogen uit mijn kop toen ik door de stad, het park of het paleis heen liep.

Plaza Mayor

6 keer bekeken

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00