Zoeken

Mijn ervaring & wat heb ik geleerd.Ook al was het maar 1,5 week het was toch een ervaring om nooit te vergeten eerste keer echt alleen vliegen zonder me ouders er bij. Echt helemaal voor je zelf zorgen. Maar dat niet alleen super erg genoten van het mooie eiland en nieuwe dingen ontdekt.


wat heb ik geleerd in 1,5 week is dat natuurlijk niet heel veel maar zeker heb ik iets geleerd om mensen over te halen om een activiteit te doen maar wel op een vriendelijk manier van plaats alleen maar verkoop manier, keuze maken waar je zelf ook echt achterstaat, durven te praten in het Engels ook al is het niet altijd super goed, verschillende computer vaardigheden die ik nog niet wist.


die andere halve week in Malta ga ik zeker niet vergeten!!


11 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00