Zoeken

Mijn ervaring

wat vond ik ervan? hoe heb ik het ervaren? ben je daar benieuwd naar lees dan lekker verder!


Ik ben in totaal maar 2 maanden in Heraklion geweest terwijl het er bijna 5 hadden moeten zijn.

Ik vond het heel erg leuk, de stage was eerlijk gezegd een beetje saai soms maar dat is omdat het lange dagen waren met alleen maar continue achter een scherm zitten en werken en dat 4 dagen in de week. Verder vond ik de omgeving waar ik woonde echt prachtig en bracht de zee me echt tot rust. De meiden die er werkten hebben me mee genomen naar veel leuke plekken en dat hadden er eigenlijk nog veel meer moeten zijn maar helaas.


Verder raad ik iedereen een buitenlandse stage aan!


7 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00