Zoeken

Mijn ervaring

wat vond ik ervan? hoe heb ik het ervaren? ben je daar benieuwd naar lees dan lekker verder!


Ik ben in totaal maar 2 maanden in Heraklion geweest terwijl het er bijna 5 hadden moeten zijn.

Ik vond het heel erg leuk, de stage was eerlijk gezegd een beetje saai soms maar dat is omdat het lange dagen waren met alleen maar continue achter een scherm zitten en werken en dat 4 dagen in de week. Verder vond ik de omgeving waar ik woonde echt prachtig en bracht de zee me echt tot rust. De meiden die er werkten hebben me mee genomen naar veel leuke plekken en dat hadden er eigenlijk nog veel meer moeten zijn maar helaas.


Verder raad ik iedereen een buitenlandse stage aan!


8 keer bekeken

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00