Zoeken

Mijn ervaring

wat vond ik ervan? hoe heb ik het ervaren? ben je daar benieuwd naar lees dan lekker verder!


Ik ben in totaal maar 2 maanden in Heraklion geweest terwijl het er bijna 5 hadden moeten zijn.

Ik vond het heel erg leuk, de stage was eerlijk gezegd een beetje saai soms maar dat is omdat het lange dagen waren met alleen maar continue achter een scherm zitten en werken en dat 4 dagen in de week. Verder vond ik de omgeving waar ik woonde echt prachtig en bracht de zee me echt tot rust. De meiden die er werkten hebben me mee genomen naar veel leuke plekken en dat hadden er eigenlijk nog veel meer moeten zijn maar helaas.


Verder raad ik iedereen een buitenlandse stage aan!


8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar