Zoeken

Mijn ervaring

Nou het einde van de stage is al in zicht, nog maar 2 weken en dan alweer klaar. Wat is de tijd omgevlogen.


Mijn ervaringen bij het Roompot park waar ik vorig jaar stage liep waren niet echt goed. Dus ik had nu een beetje hetzelfde verwacht. Maar ik ben zo blij met deze stage plek en is zeker een aanrader. Niet alleen de collega`s waar je iedere dag mee werkt, maar ook de collega`s aan de receptie, supermarkt en horeca zijn behulpzaam en vriendelijk, het voelt niet als aparte afdelingen. Maar als een team.


Daarbij is niet alleen deze stageplaats super fijn, maar de omgeving is super mooi en er is redelijk veel wat je kunt ondernemen. Wel is het handig als je een auto hebt want openbaar vervoer rijdt hierboven op die berg niet. Het werk is heel leuk en mag zelf ook je input geven. Dit is zeker een aanrader voor jongeren die niet ver van huis willen, maar toch naar het buitenland willen.


Tot de volgende blog!!5 keer bekeken0 reacties