Zoeken

Mijn ervaring

Nou het einde van de stage is al in zicht, nog maar 2 weken en dan alweer klaar. Wat is de tijd omgevlogen.


Mijn ervaringen bij het Roompot park waar ik vorig jaar stage liep waren niet echt goed. Dus ik had nu een beetje hetzelfde verwacht. Maar ik ben zo blij met deze stage plek en is zeker een aanrader. Niet alleen de collega`s waar je iedere dag mee werkt, maar ook de collega`s aan de receptie, supermarkt en horeca zijn behulpzaam en vriendelijk, het voelt niet als aparte afdelingen. Maar als een team.


Daarbij is niet alleen deze stageplaats super fijn, maar de omgeving is super mooi en er is redelijk veel wat je kunt ondernemen. Wel is het handig als je een auto hebt want openbaar vervoer rijdt hierboven op die berg niet. Het werk is heel leuk en mag zelf ook je input geven. Dit is zeker een aanrader voor jongeren die niet ver van huis willen, maar toch naar het buitenland willen.


Tot de volgende blog!!5 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00