Zoeken

Mijn ervaring

Ik zou het IEDEREEN aanraden. Het is een kans die misschien nooit meer krijgt. Mijn ervaring is dan ook heel goed. Malta is zeker een land waar je aan moet denken als je een buitenlandse stage wilt gaan lopen. Er zijn veel Nederlands hier, de mensen zijn heel aardig en genoeg bedrijven waar je stage kunt lopen.


Buiten het feit dat het natuurlijk heel leerzaam was voor school, was het ook heel leerzaam voor mij. Het klinkt misschien raar, maar thuis had ik nog nooit een wasje aangezet. Het zijn de kleine dingen die je leert wanneer je zo lang weg van thuis bent. Het heeft mij laten inzien dat ik hierna snel op mezelf wil gaan wonen.


Dus iedereen die dit leest en twijfelt, doen doen doen!!
13 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00