Zoeken

Mijn ervaring

Bijgewerkt: 17 mei 2018

Het is alweer vier maanden geleden dat mijn avontuur op Tenerife van start ging. In deze, relatief korte periode, heb ik kennis mogen maken met het leven, de mensen en de cultuur van het eiland. Hier ben ik een enorme ervaring rijker van geworden.


Het dorp (Abades), waar ik de meeste tijd heb doorgebracht, is klein, rustig en bijna iedereen kent elkaar. Dit gaf mij dan ook gelijk een vertrouwd gevoel. Daarbij was het voor mij ook fijn dat er nog andere Nederlanders in het dorp wonen. Met hun heb ik vooral de avonden besteedt. In het weekend trokken we er regelmatig op uit om culturele bezoekjes te houden in de nabij gelegen dorpen.


Bij het duikcentrum ben ik voornamelijk bezig geweest met sales gerelateerde werkzaamheden. Ik ging vaker mee naar hotels in de grotere badplaatsen waar wij meetings en informatie gaven over de mogelijkheden van de duikschool, zoals de snorkel –en duikexcursies. Richting de middag ging je wederom naar deze hotels en dan verzorgde wij duikdemonstratie ’s in de zwembaden. Mensen hadden dan de mogelijkheid om zich op te geven voor een desgewenste dag. Op pad gaan naar hotels deed ik dan ook het liefste.Ook het snorkelen behoorde tot een van mijn taken, dit heb ik ook vaker gedaan met gasten. Vooraf geef je alle uitrusting dan volgt er een briefing en als laatst ga je met ze de zee in. Je bent dan ongeveer 45 minuten in het water. Mijn duikbrevet heb ik ook behaald, dit is super gaaf en ik wil dit ook graag blijven doen maar soms is iedere dag net iets te veel. Mijn passie ligt meer bij de sales activiteiten. Tevens zijn de collega’s stuk voor stuk zeer fijn om mee te werken!Ik ben daarom echt blij met de keuze die ik heb gemaakt om deze stage aan te gaan. De ervaring die ik hier heb opgedaan is ongekend. Ik zou het echt iedereen die de kans krijgt aanraden. Het vormt je, ik kijk nu ook anders tegen dingen aan en ik ben er ook heel zelfstandig van geworden. Je moet tenslotte ook je eigen huishouden runnen en dat valt in het begin niet echt mee, zeker niet voor iemand die lekker bij pap en mam thuis woont!

28 keer bekeken0 reacties