Zoeken

Mijn eerste maand @ Haitec

Voorbereiding:


Als voorbereiding voor mijn stage in Hahn heb een in eigen autootje (Toyota Starlet uit 1999) gekocht om op de plek van bestemming te komen. Mijn appartement in Lautzenhauzen is volledig gemeubileerd dus ik moest geen eigen meubels mee nemen. Alle spullen die ik verder nodig had, had ik al want ik heb 2 jaar op mezelf gewoond.


Vertrek en aankomst:


Op 5 januari ben in met mijn "nieuwe" autootje vertrokken richting Lautzenhauzen. Ik heb de sleutel van mijn appartement opgehaald en heb mijn appartement ingericht.

Kennismaking met het bedrijf:


Op maandag 6 januari begon mijn introductie week bij het bedrijf. Deze had ik samen met 3 heren uit IJsland, 1 Spanjaard en 1 Duitser. Op de eerste dag hebben we al het papierwerk ingevuld en een stukje uitleg gehad over het bedrijf. In de rest of de week hebben we uitleg gehad over hoe bepaalde zaken lopen in het bedrijf, toen hebben we een stukje training gehad over luchtvaart wetgeving en EWIS. Ook hebben we in deze week training en examen gehad voor het besturen van hoogwerkers. Op de laatste dag zijn we onze kleren gaan halen.45 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00