Zoeken

Malta stage: Mijn verblijf (6/10)

In een van mijn vorige posts heb ik een aantal foto's van ons mooie appartementje geplaatst. Ons appartement is gevestigt in Pembroke, een heel klein dorpje naast St. Julians. In St. Julians heb je een klein centrum, vooral bekend onder toeristen om het uitgaansgebied Paceville. Hier kun je niet alleen goed op stap gaan maar ook lekker eten bij een van de vele restaurantjes. Ongeveer 10 minuutjes lopen en we zijn er, wat wel handig is als we even snel iets nodig hebben of gewoon een avondje uit willen. Als we naar stage gingen of iets anders gingen doen, maakten we altijd gebruik van de app eCabs. Dit is een taxibedrijf waar je heel voordelig mee kunt reizen. Je kunt ook gebruik maken van een buspas maar aangezien wij met 3 mensen waren was reizen met de taxi heel voordelig.


Hier zitten we op het dakterras van Skybeach in St. Julians, met een cocktail genietend van het mooie uitzicht over Malta

3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00