Zoeken

Malta stage: Mijn verblijf (6/10)

In een van mijn vorige posts heb ik een aantal foto's van ons mooie appartementje geplaatst. Ons appartement is gevestigt in Pembroke, een heel klein dorpje naast St. Julians. In St. Julians heb je een klein centrum, vooral bekend onder toeristen om het uitgaansgebied Paceville. Hier kun je niet alleen goed op stap gaan maar ook lekker eten bij een van de vele restaurantjes. Ongeveer 10 minuutjes lopen en we zijn er, wat wel handig is als we even snel iets nodig hebben of gewoon een avondje uit willen. Als we naar stage gingen of iets anders gingen doen, maakten we altijd gebruik van de app eCabs. Dit is een taxibedrijf waar je heel voordelig mee kunt reizen. Je kunt ook gebruik maken van een buspas maar aangezien wij met 3 mensen waren was reizen met de taxi heel voordelig.


Hier zitten we op het dakterras van Skybeach in St. Julians, met een cocktail genietend van het mooie uitzicht over Malta

3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar