Zoeken

Malta stage: kennismaken met het bedrijf. (3/10)

Onze stage begon pas op 6 mei, maar wij hadden heel slim een weekje eerder al een vliegticket geboekt. Zo konden we even kennismaken met Malta, en hadden we nog een weekje vakantie voordat we aan de slag gingen in het nieuwe bedrijf. Ons stagebedrijf is Visible Partners. We hadden met onze stagebegeleider Thomas afgesproken even kennis te komen maken met het bedrijf en alle werknemers. Toen we daar waren kregen we even een rondleiding. Het kantoor is een grote villa omringd met palmbomen en een zwembad, niet verkeerd dus. We ontmoeten onze nieuwe collega’s en de stagiaires die tegelijkertijd met ons daar stage liepen. We kregen meteen een positieve indruk en keken uit naar het begin van onze stage.
Dit is een foto van ons mooie uitzicht wanneer we naar het stagebedrijf lopen.
3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00