Zoeken

Malta stage: de voorbereiding (1/10)

Waar we zo lang voor gezeurd hebben op school wordt eindelijk werkelijkheid: we mogen op buitenlandse stage! We zijn de eersten van onze opleiding (Directiesecretaresse/ managementassistent mbo-4) die dit avontuur aan mogen gaan. Toen we eenmaal akkoord hadden gekregen waren we begonnen met aftellen. Wat alles extra leuk maakt is dat we met z’n drietjes zijn. Mijn naam is Nikki en samen met mijn klasgenootjes, Kyra en Malak, zijn we van 29 april t/m 1 juli 2019 naar het warme eiland Malta. Nu was het alleen nog een appartementje regelen, wat papierwerk in orde maken, de laatste benodigdheden inslaan bij de Kruidvat, even uiteten met vriendinnen en collega’s om zo uitgebreid afscheid te nemen en inpakken maar. (We hadden ons appartement geregeld bij Angèle Heshof. Als je dit leest en van plan bent naar Malta te gaan, raad ik haar zeker aan! Ze is erg behulpzaam en vindt een appartement met een goede prijs voor je.)


Voor we akkoord kregen van school, zijn we op stagemarkt gaan zoeken naar een geschikt bedrijf. De allereerste die we tegenkwamen is het uiteindelijk ook geworden: het was meteen raak. We namen contact met ze op, zij stuurde ons een opdracht, en we werden aangenomen als nieuwe stagiaires van het bedrijf Visible Partners. Hier begint ons avontuur.

Dit ben ik, met malak en kyra (in die volgorde) terwijl we nog snel een laatste blik op onze familie werpen en een enorme rij ophouden voor de douane. Dag Nederland!35 keer bekeken0 reacties