Zoeken

Madrid stage: De voorbereiding & vertrek

Er moest een moment komen van realiseren waar ik naar toe wou gaan, iets wat ik nog niet ken of heb gezien heeft dan vaak mijn voorkeur. Een hele hoop aan papierwerk, telefoontjes, videogesprekken en E-mails horen erbij als je voor 4 maanden het buitenland gaat opzoeken.


Na een lange perioden van examens en communiceren mocht het moment aanbreken ik zou bijna vertrekken en toen gebeurde er iets moeilijks. Het stagebedrijf heeft de handtekening voor sales activiteiten niet gezet en moest ik op zoek naar iets nieuws. In samenwerking met bemiddelingsbureau Dutch students abroad, heb ik toch nog een stage plaats weten te vinden en ben ik 4 dagen later op het vliegtuig gestapt naar Madrid. Vanuit het Duitse Düsseldorf vloog ik binnen een kleine 2 uur naar Madrid.
18 keer bekeken0 reacties