Zoeken

let's go shopping

The big shopping street in Madrid is called Gran Via, here are the biggest and best store's in Madrid the biggest Primark I've ever seen is located in this street! This street offers a lot of big buildings all around you with roof terraces and clothing stores located in those buildings.


Gran via is the most busy and central place, you can walk to Sol and callao in 5 Minutes and Plaza Mayor in 10 Minutes. The city center offers everything you can imagine the only thing what is missing in Madrid is the Sea.


Below 2 Photos the beginning and the end of calle Gran via
I Leave the middle part of the street for your own experience.


Buenas tardes,


Noël

17 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00