Zoeken

#4 Laatste weken in het vooruitzicht!

Bijgewerkt: 17 apr 2019

De maand Maart is alweer bijna voorbij. Het is voorbij gevlogen, dit ook dankzij mijn lieve vrienden en vriendinnen hier in Denemarken. In de weekenden is het altijd PARTY HARDY en dan heb je natuurlijk nog de dingen/steden etc. die je o zo graag wilt zien in Denemarken, dus mijn weekenden in een woord samengevat: DRUK DRUK DRUK. Hieronder zien jullie een paar foto's van Aarhus. Liilian (een vriendin uit het huis) en ik brachten een bezoekje aan de mooiste straat van heel Denemarken: Møllestien, Het ARoS Aarhus Kunstmuseum en natuurlijk naar de Macdonalds als afsluiter met nog een paar vrienden uit het huis.Kleine verschillen

Doordat ik midden in het kleine stadje (Ze zeggen hier 'stadje' maar eigenlijk is het toch wel groter dan een stadje) Randers, Denemarken woon krijg ik meer mee van de verschillen vergeleken met Nederland.


1. Schoenen uit!!

Hier is het mega onbeleefd om met de schoenen aan iemands huis binnen te lopen, dus schoenen uitdoen voordat je bij iemand naar binnen loopt!


2. Pas op dat je niet op/in de wc valt!!

De wc's bouwen ze hier in heel Denemarken een stuk lager dan in Nederland, hier moet ik zelfs nu nog steeds aan wennen HAHAHA.


Dit was het weer voor even, nog een paar weken en dan weer naar huis!

I'll keep you guys posted!


Wish me Luck!

Groetjes,


Lonne Hendriks

149 keer bekeken0 reacties