Zoeken

Koffer inpakken

Wat gaat de tijd snel. Die 88 dagen zijn omgevlogen. Ik ben begonnen met mijn koffer in te pakken, maar hoe doe je dat voor 9 weken? Normaal ga ik maar tien dagen en prop ik mijn koffer zo vol mogelijk. Maar nu moet ik beter nadenken, kleren voor op stage, bikini's voor in het weekend, jurkjes voor opstap en een vestje voor in de avond? Uiteindelijk heb ik bij 19 kilo mijn koffer dicht gedaan, hopelijk ben ik niks vergeten..


Na de laatste instructies van mijn moeder over hoe de wasmachine werkt, is het tijd om te gaan. Ik neem alvast afscheid van mijn lieve hond en mijn vader (die moest werken). Mijn moeder, zus en vriend neem ik mee naar het vliegveld. Nadat Malak en Nikki ook arriveren is het nu écht tijd om afscheid te nemen. Na de nodige knuffels en tranen gaan we door de douane. Doei iedereen, tot over 9 weken!


Na dik 2 uur vliegen zijn we aangekomen in Malta. De zon schijnt maar er is ook een frisse wind hier. Blij met het vestje wat ik heb meegenomen ;). Met onze koffers gaan we opzoek naar de taxichauffeur met het bordje 'Nikki' erop. Dit had Angele voor ons geregeld. Na 20 minuten rijden komen we bij ons appartement aan. Het was nog groter en mooier dan dat we verwachten hadden. Na de verdeling van de kamers, door middel van briefjes, konden we ons koffer gaan uitpakken.


Stage begint volgende week maandag pas, eerst hebben we een weekje vakantie. Alle tijd om het eiland te leren kennen en te genieten van het weer. Woensdag hebben we afgesproken om kennis te maken met de collega's.

8 keer bekeken0 reacties