Zoeken

Kennismaking met het bedrijf ~ blog 3

De ochtend dat we aankwamen zijn we meteen naar het bedrijf gegaan waar ik stage ging lopen. Daar hebben we koffie gedronken met mijn stagebegeleiders en hebben we even gezellig gepraat.

In de avond zijn we in het restaurant gaan eten wat erbij hoort. Daar heb ik een aantal collega's ontmoet en er hing een hele gezellige sfeer. Ook onder mijn collega's, er was geen stress, gewoon lekker rustig.

In het restaurant hebben we heeeerlijk gegeten.


De dagen erna hebben we iedere dag in het restaurant gegeten omdat het zo lekker was. Hierdoor kreeg ik ook meer indrukken van het bedrijf en mijn collega's en hoe ze met elkaar omgaan en ik kreeg een ontzettend goed gevoel bij dit bedrijf. Ik ben heel erg blij dat ik voor dit bedrijf heb gekozen. Ik had er nog geen dag gewerkt of had nog niet een echt goed gesprek gehad met mijn collega's, maar ik wist dat het goed zat. En dat gevoel moet je op het begin hebben. Ik wist dat de komende weken die ik hier ging stagelopen leuk gingen worden.12 keer bekeken0 reacties