Zoeken

Kennismaking met het bedrijf ~ blog 3

De ochtend dat we aankwamen zijn we meteen naar het bedrijf gegaan waar ik stage ging lopen. Daar hebben we koffie gedronken met mijn stagebegeleiders en hebben we even gezellig gepraat.

In de avond zijn we in het restaurant gaan eten wat erbij hoort. Daar heb ik een aantal collega's ontmoet en er hing een hele gezellige sfeer. Ook onder mijn collega's, er was geen stress, gewoon lekker rustig.

In het restaurant hebben we heeeerlijk gegeten.


De dagen erna hebben we iedere dag in het restaurant gegeten omdat het zo lekker was. Hierdoor kreeg ik ook meer indrukken van het bedrijf en mijn collega's en hoe ze met elkaar omgaan en ik kreeg een ontzettend goed gevoel bij dit bedrijf. Ik ben heel erg blij dat ik voor dit bedrijf heb gekozen. Ik had er nog geen dag gewerkt of had nog niet een echt goed gesprek gehad met mijn collega's, maar ik wist dat het goed zat. En dat gevoel moet je op het begin hebben. Ik wist dat de komende weken die ik hier ging stagelopen leuk gingen worden.12 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00