Zoeken

Kennismaking met het bedrijf & terug naar Nederland


Het bedrijf waar ik stage ging lopen was AM Language. Am Language is een talenschool die Engels cursussen op Malta aanbied, gelegen in het centrum van Sliema. Ze bieden de cursussen aan voor jongeren en volwassenen. Als je een Engels cursus boekt bij AM Language heb je ook de mogelijkheid je accommodatie en activiteiten erbij te boeken.

AM Language ontvangt studenten van over de hele wereld. Ik vond dat dit deel uitmaakte van de gezellige en informele sfeer die er was.


Uiteindelijk was ik ongeveer 10 dagen op Malta en moest ik mijn stage na 1 week stoppen, omdat Malta op lockdown ging. Ondanks de korte tijd dat ik er was, heb ik leuke dagen gehad.11 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00