Zoeken

kennismaking met het bedrijf

de kennismaking van het bedrijf begon bij mij op mijn eerste dag op 4 november. ik kreeg mijn button en moest mijn kleren ophalen. verder werd ik aan iedereen voorgesteld en werd daarna mijn werkplek uitgelegd. en hoe alles werkte. daarna kwam mijn stage begeleider naar mij toe en heb ik met hem gekletst over van alles. verder heb ik voor de rest alles op het resort zelf moeten ondervinden. Robinson is een heel groot bedrijf met heel veel resorts over de hele wereld. en het is vooral bekend onder de Duitsers. daarom is het vooral gerelateerd aan Duitsers. 95% van de gasten is daarom ook Duits en kwam ik een enkele keer een Nederlander tegen.

10 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00