Zoeken

Kennismaking met het bedrijf

9 maart zat ik in mijn eentje in de grote hal van Van der Valk. Wachtend op iemand die mij zou komen ophalen. Vanaf daar begon het. Ik werd opgehaald en we gingen meteen aan de slag. Ik kreeg een kostuum van de zaak met stropdas erbij. Je moet immers netjes en verzorgd uitzien.


Toen ik mij had aangekleed, werd ik voorgesteld aan mijn nieuwe collega. Zij ging mij alles uitleggen en leren van de receptie, zodat ik na een weekje zelf mensen kon helpen. Vergeet niet dat ik nog steeds in Duitsland was, dus alles moest in het Duits. Ze waren echter wel zo vriendelijk om voor de technische zaken over te schakelen naar het Engels.


Na een paar uur flink wat informatie in mij op te hebben genomen, mocht ik samen met mijn collega op pauze. Een leuke verrassing was dat we warm eten van de zaak kregen, dus het was lekker smullen. Je eigen boterhammen mocht ik thuishouden.


Het was een goede kennismaking en ik kreeg meteen door dat alle collega's meteen voor mij klaarstonden en er alles aan deden om mij te helpen. De eerste dag was zeer geslaagd.


5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar