Zoeken

Kennismaking met het bedrijf

9 maart zat ik in mijn eentje in de grote hal van Van der Valk. Wachtend op iemand die mij zou komen ophalen. Vanaf daar begon het. Ik werd opgehaald en we gingen meteen aan de slag. Ik kreeg een kostuum van de zaak met stropdas erbij. Je moet immers netjes en verzorgd uitzien.


Toen ik mij had aangekleed, werd ik voorgesteld aan mijn nieuwe collega. Zij ging mij alles uitleggen en leren van de receptie, zodat ik na een weekje zelf mensen kon helpen. Vergeet niet dat ik nog steeds in Duitsland was, dus alles moest in het Duits. Ze waren echter wel zo vriendelijk om voor de technische zaken over te schakelen naar het Engels.


Na een paar uur flink wat informatie in mij op te hebben genomen, mocht ik samen met mijn collega op pauze. Een leuke verrassing was dat we warm eten van de zaak kregen, dus het was lekker smullen. Je eigen boterhammen mocht ik thuishouden.


Het was een goede kennismaking en ik kreeg meteen door dat alle collega's meteen voor mij klaarstonden en er alles aan deden om mij te helpen. De eerste dag was zeer geslaagd.


5 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00