Zoeken

Kennismaking met het bedrijf

Bijgewerkt: jan 10

Terwijl ik nog in het het 3e leerjaar zat op niveau 3 heb ik kennis gemaakt met Saïd, die mij kennis heeft laten maken met Myriam. Myriam is een docent van de school en spreekt Nederlands. Op 8 Juli had zij een gesprek ingepland op Arcus met Saïd, ikzelf en 3 leerlingen van haar die via Erasmus stage liepen in Nederland, waardoor ik alvast kennis kon maken met leerlingen van de school. Ook omdat ik dan iemand kon daar die ik eventueel voor hulp kon vragen indien nodig.


Op 16 September is mijn stage begonnen, hier ben ik om 8 uur begonnen en heeft Myriam mij rondgeleid door de school, voorgesteld aan de docenten en uiteindelijk voor gesteld aan Julien en Àurel. Julien en Àurel zijn de ICT'ers van de school waar Àurel de hoofd ICT'er is die 40 uur in de week werkt. Julien werkt voor verschillende bedrijven en voor de school dus is bijna elke dag ergens anders te werk.


Beiden hebben mij ook verder rondgeleid door de school en laten zien waar alles was en ook verteld over hun ICT ervaringen en werkzaamheden op de school.
19 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00