Zoeken

Kennismaking met het bedrijf

Bij Englishplus kreeg ik direct een zeer warm welkom, het personeel was heel aardig tegen mij en hielpen mij waar nodig. Het belangrijkste voor mij was toch het inlezen van dit bedrijf, er moet een goed verslag op tafel komen dus ben ik de producten en diensten meteen gaan bekijken en ben begonnen met wat kleine werkzaamheden in het verslag.


Het bedrijf is gefocust op talen, Engels, Spaans en Duits: er worden lessen gegeven in verschillende les structuren. Van een op een tot gesprek voerende klassen, de klassen werden begeleid door docenten maar ook door studenten.


Mijn mentor is Dora Salgado, wederzijds ook bedrijfsleider van deze school.
3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00