Zoeken

Kennismaking met het bedrijf

Mijn eerste werkdag is goed gegaan. Voordat mijn shift begon heb ik eerst een rondleiding gekregen door het hotel en achter de schermen. Het was een erg drukke dag geweest met veel incheckers. Ik wist nog niet precies hoe alles in zijn werking ging. Het was vooral lastig om dingen uit te leggen die ik zelf nog niet helemaal wist.


Toch is het wel een leuke eerste dag geweest. Veel nieuwe collega´s ontmoet die allemaal even vriendelijk waren op hun eigen manier. In de pauze eet je met z´n alle samen. Dit is heel erg gezellig en goed voor de teamspirit.


Het is een net nieuw gerenoveerd hotel. Dus het is allemaal nog wennen maar het gaat een leuke stage worden. Daar ben ik van overtuigd.


Liefs,

Danique


17 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00