Zoeken

Kennismaking met het bedrijf

Afgelopen vrijdag (01-02) en maandag (04-02) waren 2 dagen die in het tegen stonden van een Welcome Day. Dit wordt namelijk 2x per maand georganiseerd voor alle nieuwe stagiairs en medewerkers. Hierdoor komen alle nieuwe stagiaires en medewerkers tegelijkertijd aan, en is het niet een binnen lopen van nieuw personeel.


De dag begon met een kleine introductie over het bedrijf en wat ze de gasten allemaal te bieden hebben. Vervolgens kregen wij een rondleiding door de HR manager door de hangar. Tijdens deze rondleiding kregen wij een kijkje achter de schermen van de verschillende restaurants en zwembaden. Iedere nieuwe stagiaires en medewerkers kreeg een mentor toegekend, dit hangt af van de afdeling waar men gaat werken. Deze mentor zal je begeleiden in de eerste maanden en zorgt ervoor dat er plan geschreven wordt voor de komende maanden.


Aan het einde van de dag kregen we ook onze personeelspas waarmee we 24/7 toegang hebben tot de hangar. Dit wil zeggen dat we ook kosteloos naar de gym en het zwembad kunnen gaan tijdens vrije dagen of voor/na de werkdag.


Tijdens deze 2 dagen worden verschillende belangrijke procedures behandeld. Aangezien er gemiddeld 5000 gasten en 600 persoonsleden aanwezig zijn per dag. Het is daarom belangrijk dat iedereen weet wat er moet gebeuren bij calamiteiten en wat zijn of haar functie is op dat moment. We kregen een cursus hoe we een brand moesten blussen en welke brandblusser bij welke brand hoort.
26 keer bekeken0 reacties