Zoeken

Kennismaking met het bedrijf

Natuurlijk had ik voordat ik vertrok even flink gegoogled naar het bedrijf, en de nette site had een gigantische indruk bij mij achtergelaten. Ik verwachtte een net-bureau dat streng geregeld werd door een of andere manager, echter was het tot mijn verbazing juist het tegen overgestelde.

Het "kantoor" ligt direct aan de strand in de baai van Taurito, dit was natuurlijk handig zodat de duikers meteen het water in konden lopen dacht ik bij mijzelf. Direct naast het kantoor kan men de uitrusting vinden, dus ook al zou je in het kantoor zitten, je zal nog steeds iets meekrijgen van de actie.


Na mijzelf bekend te maken met de vestiging was het tijd voor mij om natuurlijk ook het personeel te ontmoeten. Omdat het winter is, is de vestiging met minder personeel bezet.


De vestiging wordt gemanaged door Franzi & Sabrina, de twee basemanagers, en de rest wordt uitgevoerd door de 3 instructeurs die ter plekke zijn. De 3 isntructeurs zijn Michael,Denise en Julian. Michael houdt zich het meeste bezig met SSE's (Snorkeling &Scuba Experience), dit zijn meestal touristen die voor het eerst snorkelen en duiken. Denise en Julian houden zich meestal bezig met de mensen die een "echte" duikcursus willen volgen zoals een Open Water Diver cursus (dit is een cursus die je opleid tot gevorderde duiker".) of bootduiken.

Nu had ik voor mijzelf toch een goede indruk hoe dit bedrijf dagelijks aan de slag gaat.
11 keer bekeken0 reacties