Zoeken

Kennismaking met het bedrijf

Natuurlijk had ik voordat ik vertrok even flink gegoogled naar het bedrijf, en de nette site had een gigantische indruk bij mij achtergelaten. Ik verwachtte een net-bureau dat streng geregeld werd door een of andere manager, echter was het tot mijn verbazing juist het tegen overgestelde.

Het "kantoor" ligt direct aan de strand in de baai van Taurito, dit was natuurlijk handig zodat de duikers meteen het water in konden lopen dacht ik bij mijzelf. Direct naast het kantoor kan men de uitrusting vinden, dus ook al zou je in het kantoor zitten, je zal nog steeds iets meekrijgen van de actie.


Na mijzelf bekend te maken met de vestiging was het tijd voor mij om natuurlijk ook het personeel te ontmoeten. Omdat het winter is, is de vestiging met minder personeel bezet.


De vestiging wordt gemanaged door Franzi & Sabrina, de twee basemanagers, en de rest wordt uitgevoerd door de 3 instructeurs die ter plekke zijn. De 3 isntructeurs zijn Michael,Denise en Julian. Michael houdt zich het meeste bezig met SSE's (Snorkeling &Scuba Experience), dit zijn meestal touristen die voor het eerst snorkelen en duiken. Denise en Julian houden zich meestal bezig met de mensen die een "echte" duikcursus willen volgen zoals een Open Water Diver cursus (dit is een cursus die je opleid tot gevorderde duiker".) of bootduiken.

Nu had ik voor mijzelf toch een goede indruk hoe dit bedrijf dagelijks aan de slag gaat.
11 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00