Zoeken

Kennismaking met het bedrijf

Een tijdje geleden heb ik mike leren kennen op Zanzi. Wat is zanzi nou vragen diegene af die nog nooit in Curacao zijn geweest. Nou.... zanzi is het leukste feest/strandtent op het eiland. Maar dat terzijde, na elkaar tegen het lijf te lopen kwamen we op het onderwerp auto's en het wonen op Curacao. Toen vertelde hij dat hij eigen bedrijf had genaamd StageAutoDealCuracao & VDK Groep Caraiben. Ik was zeer onder de indruk omdat hij nog maar 24 was en 3 jaar geleden naar Curacao kwam om een eigen bedrijf te beginnen. Aangezien ik ook al lange tijd op Curacao ben en immers ook blijf wonen leek het mij leuk en uitdagend om te solliciteren bij Mike. Uiteindelijk ben ik weer na een aantal maanden op Curacao naar huis gegaan om mijn laatste jaar af te maken. In die tijd heb ik veel contact gehad en geskyped met Mike. Toen was ik aangenomen op 13 nov 2017. Ik kon wel een gat in de lucht springen. Ik stond te popelen om aan de slag te gaan en hier alles voort te zetten zoals ik al lang gepland had. Er ging een lange tijd overheen voordat ik daadwerkelijk aan de slag kon. Toen was het eindelijk zover, het was 31 jan 2018. Ik stond op de luchthaven van Schiphol en toen kreeg ik nog een whatsapje van Mike met "Goede vlucht kerel".


18 keer bekeken0 reacties