Zoeken

Kennismaking met de stage school #blog3

Een dag nadat ik ben aangekomen ga ik voor het eerst naar mijn stage school.

De school heet NOAP deze is gelegen in het plaatsje Silves, dit ligt in de Algarve van Portugal en is de oude hoofdstad van het land. Het is een kleine school midden in het dorp. De school is Nederlands talig en heeft ook alleen maar Nederlandse kinderen. Bij binnenkomst stonden de leraren mij op te wachten. In totaal zijn er 5 leerkrachten. Ik mocht een dag in de onderbouw meelopen en een dag in de bovenbouw. Beide groepen waren leuk doordat ze gemengd zitten van groep 1t/m4 en groep 5/m8. Uiteindelijk hadden we besloten dat ik in de onderbouw zou meelopen.

Nu echt aan de slag!!!


1 keer bekeken

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00