Zoeken

Kennismaking met de stage school #blog3

Een dag nadat ik ben aangekomen ga ik voor het eerst naar mijn stage school.

De school heet NOAP deze is gelegen in het plaatsje Silves, dit ligt in de Algarve van Portugal en is de oude hoofdstad van het land. Het is een kleine school midden in het dorp. De school is Nederlands talig en heeft ook alleen maar Nederlandse kinderen. Bij binnenkomst stonden de leraren mij op te wachten. In totaal zijn er 5 leerkrachten. Ik mocht een dag in de onderbouw meelopen en een dag in de bovenbouw. Beide groepen waren leuk doordat ze gemengd zitten van groep 1t/m4 en groep 5/m8. Uiteindelijk hadden we besloten dat ik in de onderbouw zou meelopen.

Nu echt aan de slag!!!


1 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00