Zoeken

Kennismaking met de stage school #blog3

Een dag nadat ik ben aangekomen ga ik voor het eerst naar mijn stage school.

De school heet NOAP deze is gelegen in het plaatsje Silves, dit ligt in de Algarve van Portugal en is de oude hoofdstad van het land. Het is een kleine school midden in het dorp. De school is Nederlands talig en heeft ook alleen maar Nederlandse kinderen. Bij binnenkomst stonden de leraren mij op te wachten. In totaal zijn er 5 leerkrachten. Ik mocht een dag in de onderbouw meelopen en een dag in de bovenbouw. Beide groepen waren leuk doordat ze gemengd zitten van groep 1t/m4 en groep 5/m8. Uiteindelijk hadden we besloten dat ik in de onderbouw zou meelopen.

Nu echt aan de slag!!!


1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar